Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ...

Η εταιρία ”Bioserres” αποτελείται από μία ομάδα βιοκαλλιεργητών του νομού Σερρών που αγαπούν τόσο τον τόπο τους όσο και αυτό που κάνουν.

Το 1997, ξεκίνησε από το Σιδηρόκαστρο Σερρών αρχικά μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που δρούσε σε μια τοπική αγορά. Η κύρια ασχολία της είναι η καλλιέργεια βιολογικών φρούτων τα οποία μεταποιεί στο πιστοποιημένο με HACCP εργαστήριό της σε διαφόρων ειδών προϊόντα. Η καλλιέργεια των μικρών φρούτων του δάσους, δηλαδή τα βατόμουρα, τα σμέουρα, τα φραγκοστάφυλλα και η φράουλα αποτελούν τη “σπεσιαλιτέ” των καλλιεργειών τους!

Με την πάροδο του χρόνου και το έντονο ενδιαφέρον των καταναλωτών, θέσαμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Ήρθαν στην οικογένειά μας περισσότεροι συνεργάτες και παραγωγοί για να επεκτείνουν το έργο μας που από μικρό, άρχισε να γίνεται μεγάλο. Το μεγάλο έργο όμως δεν μεταφράζεται απαραίτητα ως μεγάλη ποσότητα, διότι στον χώρο μας σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά πάντα η ποιότητα! Για το λόγο αυτό η επιχείρησή μας στοχεύει πάνω απ’ όλα στη διατήρηση της ποιότητας και της φιλοσοφίας της, κάτι που πετυχαίνει παράγοντας ή αναζητώντας συνεχώς πρώτες ύλες που να είναι αντάξιες με τις προδιαγραφές που απαιτούνται έτσι ώστε το προϊόν που φτάνει στον καταναλωτή να είναι Πιστοποιημένα Βιολογικό και φυσικά Ελληνικό!

Η πολυετής πλέον εμπειρία μας στην βιοκαλλιέργεια, η μεγάλη ποικιλία των καλλιεργειών του τόπου μας και η θέληση για εκσυγχρονισμό στα δεδομένα της εποχής μας, συμβάλλει στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε με υπευθυνότητα, σεβασμό και αγάπη τα πιο αγνά προϊόντα στους καταναλωτές μας.

Στη συνέχεια εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς την αγάπη σας για το έργο μας. Έτσι σήμερα, πέρα από τον νομό Σερρών, μπορούμε και προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον ελληνικό χώρο ενώ παράλληλα πραγματοποιούμε εξαγωγές σε χώρες του εξωτερικού και κυρίως στη Γαλλία, την Αγγλία, το Βέλγιο και τη Γερμανία.

Στην σελίδα “Προϊόντα” μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τα προϊόντα που προσφέρουμε. Ανάμεσα σε αυτά θα βρείτε παρασκευασμένα με αυθεντική σπιτική συνταγή Γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και επαλείμματα με ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο αλλά και χωρίς ζάχαρη με σιρόπι αγαύης, διάφορους ξηρούς καρπούς, βότανα, έλαια, ελιές και ελαιόλαδα.

Στη σελίδα “Επικοινωνία” μπορείτε να βρείτε τις τοποθεσίες που διαθέτουμε τα προϊόντα μας, ενώ σύντομα κοντά σας θα υπάρχει και η δυνατότητα της online παραγγελίας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εκεί θα βρείτε και τα στοιχεία για να μπορείτε επικοινωνείτε μαζί μας. Ανά τακτά διαστήματα μπορείτε επίσης να μας βρίσκετε και σε διάφορες εκδηλώσεις και εκθέσεις “Βιολογικών και Χειροποίητων προϊόντων” που πραγματοποιούνται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Τέλος, φυσικά θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά στο κεντρικό εργαστήριο της επιχείρησης στο Σιδηρόκαστρο όποτε ο δρόμος σας ανταμώνει τα μέρη μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς. Με εκτίμηση,

“Bioserres”

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ instagram

το σύνθημά μας

Go Organic Go Bioserres